Είμαι η Gio…

Είμαι πιστοποιημένη ψιμυθιολόγος( makeup artist), και με συνεχή παρακολούθηση σεμιναρίων και ειδικών masterclass από καταξιωμένους επαγγελματίες makeup- artists (Mario Divanovich, Julien Rol, Victoria Grosu, Hanadi Diab κλπ), εμπλουτίζω τις τεχνικές μου όσο το δυνατόν περισσότερο. Ένα από τα κλειδιά της επιτυχημένης makeup artist άλλωστε, είναι η συνεχής κατάρτιση και η ενημέρωση πάνω στις εξελίξεις των τάσεων και των νέων προϊόντων.

Λατρεύω την τέχνη του μακιγιάζ, και η κατάρτιση και η συνεχής ανανέωση γνώσεων πάνω στον τομέα της ομορφιάς, με αναζωογονεί, και μου δίνει την ώθηση να πάω ένα βήμα παραπέρα, το οποίο φιλοδοξώ να είναι το λανσάρισμα ολόκληρης δικής μου σειράς καλλυντικών και αργότερα το άνοιγμα σχολής για makeup artists με σεβασμό στην τέχνη και την τεχνική. Τα looks που μου αρέσει ιδιαιτέρως να δημιουργώ, είναι κατά κύριο λόγο έντονα, παιχνιδιάρικα και με χρώμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και το μονοχρωματικό δεν έχει πάντα μία θέση στην καρδιά μου. Αλλά ποιός δεν αγαπάει λίγο χρώμα στη ζωή του;

Από το 2015 εργάζομαι ως επαγγελματίας makeup artist, και παραδίδω σεμινάρια και μαθήματα ενας προς έναν, δίνοντας βεβαιώσεις παρακολούθησης! Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε για αυτή την υπηρεσία εδώ (ενεργό λίνκ στην σελίδα 3.)

Το πρώτο βήμα μου στον χώρο των καλλυντικών, θέλησα να είναι οι βλεφαρίδες, καθώς είναι ένα αξεσουάρ- εργαλείο κλειδί για ένα λουκ, είτε διακριτικό, είτε δραματικό.

#1 Μια απλή βάση

Foundation,ή BB cream, λίγο ρουζ, ή bronzer,  και ο καμβάς σου, έτοιμος!

#2 Ένα απλό κραγιόν

Συμπλήρωσε με matteή gloss κραγιόν, φωτεινό ή nude, με περίγραμμα ή χωρίς, και δώσε έμφαση στα χείλη σου.

#3 Οι βλεφαρίδες σου

Τελειοποίησε το μακιγιάζ σου, με τις βλεφαρίδες που σου ταιριάζουν! Τολμηρές ή διακριτικές, δραματικές ή φυσικές, οι Gio Dreveli Lashes, ολοκληρώνουν κάθε look.

Πίστεψέ με, είναι αρκετά για να εντυπωσιάσεις.

Απλά ανοιγόκλεισε τα μάτια σου!

Professional Make-up by Gio

Glam make-up, No make-up Make-up, μακιγιάζ για ειδικές περιστάσεις και events, νυφικό, αλλά και καθημερινό.

Αφέσου στα έμπειρα χέρια της Gio και θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα!