Είμαι η Gio…

Είμαι πιστοποιημένη ψιμυθιολόγος( makeup artist), και με συνεχή παρακολούθηση σεμιναρίων και ειδικών masterclass από καταξιωμένους επαγγελματίες makeup- artists {Mario Divanovich (makeup artist της Kim Kardashian),  Julia Voron, Victoria Grosu, Hanadi Diab, Olga Tomina, Vlada Mua, Pazit Horesh Saig, Ortalie Meleh (online masterclass)}, εμπλουτίζω τις τεχνικές μου όσο το δυνατόν περισσότερο. Ένα από τα κλειδιά της επιτυχημένης makeup artist άλλωστε, είναι η συνεχής κατάρτιση και η ενημέρωση πάνω στις εξελίξεις των τάσεων και των νέων προϊόντων.

Λατρεύω την τέχνη του μακιγιάζ, και η κατάρτιση και η συνεχής ανανέωση γνώσεων πάνω στον τομέα της ομορφιάς, με αναζωογονεί, και μου δίνει την ώθηση να πάω ένα βήμα παραπέρα, το οποίο φιλοδοξώ να είναι το λανσάρισμα ολόκληρης δικής μου σειράς καλλυντικών και αργότερα το άνοιγμα σχολής για makeup artists με σεβασμό στην τέχνη και την τεχνική. Τα looks που μου αρέσει ιδιαιτέρως να δημιουργώ, είναι κατά κύριο λόγο έντονα, παιχνιδιάρικα και με χρώμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και το μονοχρωματικό δεν έχει πάντα μία θέση στην καρδιά μου. Αλλά ποιός δεν αγαπάει λίγο χρώμα στη ζωή του;

Από το 2015 εργάζομαι ως επαγγελματίας make-up artist ενώ το 2019 άνοιξα τη δική μου σχολή μακιγιάζ.

Το πρώτο βήμα μου στον χώρο των καλλυντικών, θέλησα να είναι οι βλεφαρίδες, καθώς είναι ένα αξεσουάρ- εργαλείο κλειδί για ένα λουκ, είτε διακριτικό, είτε δραματικό.

Πίστεψέ με, είναι αρκετά για να εντυπωσιάσεις.
Απλά ανοιγόκλεισε τα μάτια σου!

#1 Μια απλή βάση

Foundation,ή BB cream, λίγο ρουζ, ή bronzer, και ο καμβάς σου, έτοιμος!

#2 Ένα απλό κραγιόν

Συμπλήρωσε με matteή gloss κραγιόν, φωτεινό ή nude, με περίγραμμα ή χωρίς, και δώσε έμφαση στα χείλη σου.

#3 Οι βλεφαρίδες σου

Τελειοποίησε το μακιγιάζ σου, με τις βλεφαρίδες που σου ταιριάζουν! Τολμηρές ή διακριτικές, δραματικές ή φυσικές, οι Gio Dreveli Lashes, ολοκληρώνουν κάθε look.